Van de voorzitter, voor de liefhebbers

Beste Leden,

Vanmorgen hoorde ik op de radio een (voor mij) mooi melodietje. Het was van Benny Neyman. De titel “Waarom fluister ik je naam nog”. Op het gevaar af dat ik de klassiek liefhebbers en de klassiek geschoolden voor de schenen schop (wat niet de bedoeling is) ik vond het een mooi stukje muziek.

Even later zat ik achter mijn laptop en haalde de akkoorden voor gitaar en de volledige tekst op. Het mooie is dat je er dan ook een andere, een leuke andere tekst op kunt maken en zingen, wat ik spontaan deed. 

Vooruit, voor de liefhebbers en zing rustig mee….. 

Vergeten,
Hoe zou’k biljarten kunnen vergeten
Een jaar is weer voorbij gegleden
Voorgoed verdwenen in de tijd

En dromen, 
Ik zal wel altijd blijven dromen
Maar hoop is ons niet ontnomen
Het is gewoon verleden tijd, hmmm mmmm.

Mijn leven,
Het gaat gewoon z’n gang het leven
Maar toch verlang ik, en niet even 
Naar een biljartpartij met jou

Verloren,
Ik heb de moed nog niet verloren
We wisten allen van tevoren
Dat dit niet eeuwig duren kan, hmmm mmmm.

Zo, en nu allemaal weer even lachen. Er is al ellende genoeg in deze coronatijd.

De meeste ouderen binnen onze vereniging zullen de eerste prik nu wel hebben gehad. Ik kreeg de mijne op 2 maart jl. en moest er wel voor naar Harderwijk. En echt gemeend, de organisatie was zo amateuristisch, dat kun je je niet voorstellen. Voor een prik van 20 seconden was ik 50 minuten in het pand. Als ik zo’n opzet in mijn werkzame tijd had gerealiseerd……. Niet aan denken, ik werk niet meer. Je mag een gegeven paard niet in de mond kijken en ik was blij dat de prik er in zit. 

Binnen korte tijd komt er weer een persbericht op TV en horen we wat de volgende stap wordt. Sporten weer mogelijk zowel binnen  als  buiten staat bij mij hoog op de lijst. (Ligt bij mij boven op de stapel, zegt Rutte.) Laten we hopen dat we voor de zomer weer kunnen biljarten. Dan gaan we in september weer  de competitie in. Een heerlijk vooruitzicht.

Mocht er positief nieuws komen dan zal het bestuur geen dag verliezen. Dan worden de  nodige maatregelen genomen om de zaak direct open te gooien. En dat zal onmiddellijk met jullie worden gedeeld.

Blijf optimistisch en blijf gezond. Ik zie jullie graag weer in de biljartzaal.

Met vriendelijke groet,

Jan Pot, voorzitter.